Köp och Leveransvillkor

Allmänna villkor
För att få handla i vår Internetbutik krävs att du fyllt 18 år eller har målsmans medgivande. Genom att du skickar iväg din order bekräftar du också köpet och godkänner därmed våra köpvillkor. Alla varor tillhör Jakto AB till dess att vi erhållit full betalning.

Internet

Alla priser uppdateras frekvent och ska alltid vara aktuella. Priser anges i svenska kronor inklusive moms. Vi reserverar oss för eventuella prisändringar som tillkommit i efterhand eller felaktig information påverkad av tekniska eller mänskliga fel. Barn under 18 år måste inhämta förälders godkännande för att få handla på Jakto.se


Å
ngerrätten
Vid köp på Jakto.se gäller ångerrätten. Ångerrätten är en lagstadgad rättighet och gäller i enlighet med Distansavtalslagen. Ångerrätten gäller i 14 dagar från den dagen du tagit emot varan eller hämtat den på Posten. Ångerrätten gäller endast vid köp på Jakto.se. Mer om ångerrätten och Distansavtalslagen kan du läsa om på Konsumentverkets hemsida. Returadressen hittar du på fakturan/kvittot. Returer p.g.a felköp eller ånger får kunden själv stå för returkostnaden. Återbetalning sker via KLARNA eller Bankkonto. Du har rätt att kontrollera varan men den returnerade varan ska naturligtvis vara oanvänd, i väsentligen oförändrat skick och i originalkartong om den levererades i en sådan. Vid hävning, godkänd reklamation eller utnyttjande av ångerrätten så återbetalar vi dig inom 30 dagar om du har betalat i förskott.
Öppet köp gäller inte produkter som knutits till abonnemang eller avtal, inte heller varor som är specialbeställda åt dig, t.ex. vapenskåp. Om varan är köpt i paket eller med annan vara på köpet ska självklart samtliga varor återlämnas.


Transportskador

Om varan är skadad, eller saknas skall detta anmälas till Jakto AB på ankomstdagen på 0581-130 15. Om varan skadas eller kommer bort under transporten från Jakto AB till kunden, svarar Jakto AB för att ny leverans sker utan extra debitering. Det är viktigt att du gör en korrekt anmälan av eventuella skador. OBS! Ser du att kartongen är skadad vid leveranstillfället så ska du anmäla det direkt till distributören vid mottagandet av varan. Upptäcker du skadan när du packar upp din vara så måste du anmäla det till oss inom 5 arbetdagar från mottagandet av varan.


Outlösta paket

För outlösta paket eller vägran att mottaga leveransen debiteras samtliga fraktkostnader, samt för närvarande + 195:- inklusive moms i expeditionsavgift. Jakto AB äger också rätt till ersättning för de utlägg som uppstår i form av kostnader för hantering och förvaring. Barn under 18 år måste inhämta förälders godkännande för att få handla på Jakto.se.


Leveranser från Jakto.se
/ Internetbutiken
Vid beställning i vår internetbutik sker leverans av Din beställda vara med Posten till Ditt lokala postkontor.
Som konsument har du alltid rätt att häva ditt köp innan vi levererar. Har ni betalat med kort så annulleras/återbetalas ert köp inom 30 dagar efter att ni meddelat oss att ni vill häva ert köp.


Brev - Postförskott

Beställning som har en mindre vikt och volym kan beställas med leveranssätt Brev.


MyPack och Postförskott

Beställningar som väger mindre än 20 kg kan beställas med leveranssätt MyPack till Postens Serviceställe som kan vara t.ex. en närliggande ICA-affär på din hemort. När godset ankommit till servicestället skickas en avi hem till dig eller via SMS. Därefter kan du hämta ut beställningen på det angivna Servicestället.


Leveranstid

Om varan finns i lager så är leveranstiden normalt 1-2 helgfria arbetsdagar, vår genomsnittliga leveranstid är 2,5 dagar.


Fraktkostnader

För order via vår hemsida tillkommer det fraktkostnad.
Fraktfritt vid ordervärde överstigande 999:- endast i Sverige och fraktsätt MyPack eller Brev.


R
eturer och Reklamationer
Returadressen står på ditt kvitto om du har handlat på Jakto.se. Observera att du måste skicka med kvittot, samtliga orginalhandlingar och samtliga tillbehör. Returer p.g.a felköp eller ånger får kunden själv stå för returkostnaden. Gäller returen en reklamation (fel på varan) står Jakto AB för fraktkostnaden, Kontakta Jakto för retursedel. Återbetalning sker via KLARNA eller Bankkonto. Vi kommer att följa Allmänna reklamationsnämndens rekommendationer i en eventuell tvist.
KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL RETURSEDEL


S
äkerhet kortbetalning
Vårt kortbetalningssystem använder den absolut senaste teknologin för att skydda dina kreditkort och lämnar inte ut någon information till någon annan. Vi använder oss av Verified by Visa och MasterCard SecureCode som är en global säkerhetsstandard, framtagen av VISA och MasterCard för betalningar över Internet. Överföringen av uppgifter sker med en SSL-säkrad anslutning. Det innebär att ingen obehörig kan se dina kortuppgifter.

När du betalar med kreditkort hanteras betalningen av vår betalningspartner iDeb (www.dibs.se) för att garantera snabb och säker betalning. Så här går det till: När du valt ut de produkter du vill handla och loggat in väljer du Kreditkort som betalningsmetod. Du länkas nu över till iDebs säkra betalningsserver.
Välj typ av kreditkort (Visa och MasterCard), ange kortnummer och giltighetsdatum En kontroll görs att kortuppgifterna stämmer samt att det finns pengar på kontot. Pengarna reserveras på ditt konto. Det kan innebära att du inte kommer åt pengarna (beror på respektive kreditinstituts policy) men de har ännu inte förts över till Jakto AB. Samma dag som varorna levereras överförs pengarna via iDEB till Jakto AB.


Klarna Checkout
FÖR BETALNINGSVILLKOREN KLICKA HÄR.

P
ersonuppgifter
När du lägger din beställning hos oss uppger du dina personuppgifter såsom namn, address och telefonnummer. I de fall du väljer att betala med kreditkort eller avbetalning måste du även ange ditt personnummer. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja våra åtaganden gentemot dig, se vår policy för personuppgiftshantering (GDPR) HÄR.


Jakto AB
kommer inte att lämna ut dina personuppgifter till tredje part. Om du vill ha vårt nyhetsbrev kommer vi att skicka information och produkterbjudanden till dig via e-post. Detta kan enkelt avbokas via akutellt nyhetsbrev eller via kontakt med vår Kundservice. Enligt EU:s nya dataskyddsförordning, (General Data Protection Regulation – GDPR) har du rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta i så fall vår Kundservice.
Topplista
Följ oss
Besök Jakto
Jakto AB
Löpargatan 4
711 34 Lindesberg


Visa större karta
Kontakta Jakto
Mån-Fre: 10:00-18:00
Lunch: 12:00-13:00
Lördag: Stängt

Tel: +46 (0)581-130 15

Telefontid: 10:00-15:00
Order:
   
   order@jakto.se
Support: 
support@jakto.se
Betalningsmetoder
Nyheter