Sport & Friluftsliv
Varumärken
Topplista
Ruger Superhawk 6 i gruppen Sport & Friluftsliv / Airsoft / Pistol CO2 hos Jakto.se (1129)
Ruger Superhawk 6

Ruger Superhawk 6

1795 kr
Antal: 
Lagersaldo:
0 st
Leveranstid:
Artnr:
1129
Varumärke: Fondprodukter/Airsoft

Info: Ge ditt omdöme

Tung och realistisk airsoftrevolver som är kraftigt konstruerad och tillverkad nästan helt i metall. Ruger Superhawk har ett fint trycke och skjuter med bra precision.

Modellen är utrustad med picatinny rail och justerbart bakre sikte. Kan både skjutas som single och double action. Drivs av en 12g CO2-patron som sitter i greppet.

Kolsyredrivna vapen använder trycket från kolsyrepatronen som drivmedel. En ventil styr hur mycket kolsyregas/ tryck som ska släppas ut och ge rörelseenergi till kulan. Man brukar dela upp kolsyrevapen i två kategorier; Blowback guns (GBB) och Non Blowback (NBB) guns. Ett GBB-vapen med blowback liknar mer ett riktigt vapen och använder en del av kolsyran till att ladda om vapnet och spänna upp mekanismen. Effekten blir ett lättare avtryck med mer rekyl och realism. Ett Non-Blowback Gun kan liknas med en vanlig revolvers konstruktion. Mekanismen/hanen spänns innan varje skott manuellt med pekfi ngret (Double Action eller Double Action Only) eller tummen (Single Action).


  • Full Metal
  • Uppmärksamma att utgångshastigheten är höga 173 m/s med 0,20g kulor (ca: 3J anslagsenergi) och pistolen lämpar sig därför bäst för prickskytte. Säkerhetsavståndet brukar vara minst 35m vid spel!

Specifikationer
Konstruktion: Metall
Totallängd: 295 mm
Vikt: 918 g
Kilspår: Picatinny
Kaliber: 6 mm
Drivning: CO2
Anslagsenergi: 3 J
Utgångshastighet 0,20g: 173 m/s
Magasinkapacitet: 8 skott
Mekanism: Revolver
Piplängd: 160 mm
Avtryck: SA / DA

Art.nr: 1129