Jakt
Varumärken
Topplista


Om Tormek
Väl förankrad i den svenska traditionen av innovation, funktion och kvalitet har Tormek utvecklat ett unikt slipsystem för eggverktyg. Det mångsidiga och effektiva systemet är uppskattat av så väl professionella hantverkare som gör-det-självare världen över. Vi är dedikerade till slipning!

Innovatiova och patenterade lösningar
Sedan starten har problemlösning genom innovation varit en stark drivkraft för Tormek. Idag har Tormek nära 20 patent och är ett ledande varumärke inom slipning av eggverktyg. Företaget erbjuder ett komplett system, jiggar och tillbehör inkluderat, där varje produkt är speciellt konstruerad för att uppnå den optimala skärpan på alla typer av handverktyg.

Ett globalt varumärke
Via utvalda samarbetspartners exporterar Tormek idag till ett 30-tal länder världen över. Produkterna uppskattas av såväl professionella möbelsnickare, hantverkare, träsnidare, träsvarvare och hemmasnickare som kvalitetsmed­vetna kockar i restauranger, storkök och i hemmen. Tormeks slipsystem används även av slipserviceverkstäder.

Tillverkat i Sverige
Tormeks helhjärtade fokus ligger på slipning. All produktutveckling, konstruktion och tillverkning sker i Sverige. Företaget är beläget i Lindesberg, en liten stad i hjärtat av Bergslagen – en region historiskt känd för sin gruv­industri. Tillverkningen sker i nära samarbete med omsorgsfullt utvalda underleverantörer, alla ledande inom sitt område. Detta säkerställer högsta kvalitet och ger en oavbruten tillgång till de bästa och mest moderna tillverkningsteknikerna.