Jakt
Varumärken
Topplista
Arxus Primo Short Stövel i gruppen Jakt / Skor, Kängor & Stövlar / Stövlar hos Jakto.se (arxuspshort)
Arxus Primo Short Stövel
Arxus Primo Short Stövel

Arxus Primo Short Stövel

Storlek: 
Antal: 
Lagersaldo:
0 st
Leveranstid:
Frakt:
Artnr:
arxuspshort
Varumärke: Arxus
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:


Info: Ge ditt omdöme Artikellista

Arxus Primo Short Stövel

Arxus Primo Short är det perfekta valet när en kort gummistövel behövs.

Denna stövel har rakt stövelskaft  med läderplagg. Poly bomullsfodret garanterar komfort, speciellt under vår-, sommar- och höstsäsonger.

Som med alla stövlar i Arxus-serien är sulan konstruerad i flera lager för optimal känsla och erbjuder samma höga stabilitet, komfort och hållbarhet.

Primo Short är väldigt lätt att sätta på och ta av på grund av sitt korta stövelskaft, och också ett utmärkt val för dem kort stövel med stil.

Storlekar: 37-47

Om Arxus Gummistövlar
För att uppnå lång livslängd och hög slitstyrka är alla Arxus stövlar tillverkade i rent naturgummi och utan kemikalier. Endast färgpigment och nödvändiga tillsatser för vulkaniseringsprocessen används vid tillverkningen.

Den låga vulkaniseringstemeraturen möjliggör att gummit bättre kan bevara sin narturliga fuktighet. Den narturliga fuktigheten är direkt nödvändig för produktens långa livslängd. Gummit håller en unik tjocklek på 2 mm vilket är en ytterligare försäkran om lång livslängd samtidigt som den ger ett bra skydd mot vassa föremål ute i terrängen. Tjockleken ska jämföras med den generella standarden på 1,3–1,8 mm för gummistövlar.

Arxus har en unik metod för sin konstruktion där naturgummi används runt hela foten viket gör den vattentät redan innan sulan är monterad. På så sätt kan stöveln bli vattentät även om sulan skulle gå sönder vid användning. Sulan består av flera funktionslager för att möjliggöra bästa stöd och komfort samt ett förstklassigt grepp mot underlaget genom sitt unika ”X”-mönster.

Stövlarna har en latexlimmad rem runt skaftets övre del och försäkrar därför att spännet förblir fixerat vid samma punkt när den är åtdragen. Genom ett metallspänne är remmen enkel att dra åt och behåller sin position ute i terrängen. Stövelskaftet har en exklusiv läderkantning som försäkrar att insidans foder inte separeras från naturgummit där slitagepåverkan vid av- och påtagning är stor.

Passar till: Arxus Primo Short Stövel

Arxus Stövelvård
140 kr
145 kr

Andra köpte även: