Jakt
Varumärken
Topplista
Arxus Primo Country Zip Stövel i gruppen Jakt / Skor, Kängor & Stövlar / Stövlar hos Jakto.se (axuspcountryz)
Arxus Primo Country Zip Stövel
Arxus Primo Country Zip Stövel

Arxus Primo Country Zip Stövel

Storlek: 
Antal: 
Lagersaldo:
0 st
Leveranstid:
Frakt:
Artnr:
axuspcountryz
Varumärke: Arxus
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:


Info: Ge ditt omdöme Artikellista

Arxus Primo Country Zip Stövel

Arxus Primo Country Zip är speciellt utformad för aktiviteter som kräver en extremt lätt och tyst stövel.

Det vattentäta och slitstarka textilskaftet minskar vikten och säkerställer lätt och jämn rörelse vid gång.

Den mörkbruna färgen i en blandning av gummi och textil skapar en mycket snygg utseende för alla typer av aktiviteter.

Textilskaftet är fodrat med 3 mm neopren för att uppnå hög komfort, stötdämpning och isolering. En avtagbar anatomisk filtfodrad innersula ökar isoleringen från kall mark.

Riri-låsningen i full längd, som löper längs bakskaftet, gör att stöveln är lätt att sätta på och ta av, och spännen i metallspännbandet säkerställer att stöveln hålls säkert och bekvämt på plats.

Primo Country Zip är utrustad med den unika Arxus X-mönstersula som ger ett mycket stabilt grepp och oöverträffad komfort.

Denna stövelstil är av en helt annan konstruktion än en typisk gummistövel och skapar därigenom en ny upplevelse som gör att man njuter av utomhus aktiviteter.

Storlekar: 36-47

Om Arxus Gummistövlar
För att uppnå lång livslängd och hög slitstyrka är alla Arxus stövlar tillverkade i rentnaturgummi och utan kemikalier. Endast färgpigment och nödvändiga tillsatser för vulkaniseringsprocessen används vid tillverkningen.

Den låga vulkaniseringstemeraturen möjliggör att gummit bättre kan bevara sin narturliga fuktighet. Den narturliga fuktigheten är direkt nödvändig för produktens långa livslängd. Gummit håller en unik tjocklek på 2 mm vilket är en ytterligare försäkran om lång livslängd samtidigt som den ger ett bra skydd mot vassa föremål ute i terrängen. Tjockleken ska jämföras med den generella standarden på 1,3–1,8 mm för gummistövlar.

Arxus har en unik metod för sin konstruktion där naturgummi används runt hela foten viket gör den vattentät redan innan sulan är monterad. På så sätt kan stöveln bli vattentät även om sulan skulle gå sönder vid användning. Sulan består av flera funktionslager för att möjliggöra bästa stöd och komfort samt ett förstklassigt grepp mot underlaget genom sitt unika ”X”-mönster.

Stövlarna har en latexlimmad rem runt skaftets övre del och försäkrar därför att spännet förblir fixerat vid samma punkt när den är åtdragen. Genom ett metallspänne är remmen enkel att dra åt och behåller sin position ute i terrängen. Stövelskaftet har en exklusiv läderkantning som försäkrar att insidans foder inte separeras från naturgummit där slitagepåverkan vid av- och påtagning är stor.

Passar till: Arxus Primo Country Zip Stövel

Arxus Lädertofs
190 kr
195 kr
Arxus Stövelvård
140 kr
145 kr

Andra köpte även: