Jakt
Jakt
Fiske
Fiske
Fritid
Fritid
Translate with Google
fi
da
de
en
Guideline Dee Waders - Utförsäljning
deepocetbig.jpg

Guideline Dee Waders - Utförsäljning

Storlek:
Pris: 1 695 kr2 595 kr
Tyvärr är denna produkt slut i lager och kan för tillfället inte beställas.
från 93 kr/mån
Delbetalning - Klarna
Fler delbetalningsalternativ
Klarna Konto Läs mer115 kr/mån
36 månader93 kr/mån
24 månader121 kr/mån
12 månader195 kr/mån
6 månader344 kr/mån
3 månader626 kr/mån

Alla kostnader, såsom uppläggningsavgift, ränta (gäller 24 och 36 mån) samt aviavgift är inbakad i månadskostnaden du ser ovan. Klicka här för räntor och avgifter. Du väljer delbetalning i kassan.
Dee är resultatet av en korsbefruktning mellan två av våra favoritvadare, Techstrech och Alta. Också här har vi använt oss av ett japanskt toppresterande funktionsmaterial i fyralagers polyester.

Benen har fått samma otroliga rörlighet och passform som Alta medan den övre delen är traditionell i passform och design med avtagbara hängselen.

En stor utvändig nätficka i fronten med handvärmare och på insidan finns en innerficka för diverse värdesaker. De förböjda knäna har en unik passform och rörlighet som kommer att få dig att le när du klättrar upp- och nerför strandbrinken eller över stock och sten. Kraftiga integrerade grusskydd och rejäla, figursydda neoprenesockor.

BI-komponent membran är ett vattentätt och andningsbart textilmaterial. Membranet transporterar både kondens, fukt och flytande svett.

Eclipse™ Twin Sensor II är testat till att transportera 8000g/m2/24timme och tål en vattenpelare på upptill 20000 mm/per tum. Detta är en förstaklassens Japanskt membran med mycket goda egenskaper.
Inga recensioner skrivna för denna produkt
Produced by Magknip webbyrå · Powered by NetSell · Sitemap